Utorak, 5 prosinca, 2023

Je li ovo najbolja online biografija koju ste ikad vidjeli?

Preporučeno

Pronaći posao u vremenima krize nije lak posao, pa neobični i inovativni pokušaji isticanja u masi nezaposlenih mogu imati presudan utjecaj na buduću poslovnu karijeru. To se pokazuje i na premijeru web urednika Philippea Dubosta.

photo_philDubost je završio u medijima zbog neobične prezentacije svoje biografije, kojeg su na stranici mashable.com prozvali ‘najboljom online biografijom’. Naime, Dubost je napravio ličnu stranicu iskopiravši template stranice Amazon.com, oglasivši tako samog sebe kao proizvod kojeg se može kupiti.

Upravo se čita:  Biste li za ovo platili 10 eura? U Njemačkoj mu je to cijena: ‘Imam u selu šleper ovoga, nisam znao da sam milioner‘

Tako u ‘opisu proizvoda’ navodi svoju visinu, jezike koje govori, obrazovanje i vještine, a navodi i da ‘proizvod može biti poslan bilo gdje u svijetu’. Također, kao i na pravoj Amazonovoj stranici, ima opciju da se proizvod ‘doda u kolica za kupovinu’.

“Budući da zapošljavanje jest transakcija, sasvim je smisleno to učiniti tako da izgleda kao najveća svjetska trgovina”, piše mashable.

Upravo se čita:  Cazinjanin zaplivao u hladnom jezeru pa zapjevao: "Krajišnik sam ja ponosim se tim"!

Dubostovu biografiju možete pogledati ovdje.

(mashable.com)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U Briselu održan 2. politički forum na visokoj razini između EU i Bosne i Hercegovine

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto zajedno s domaćinom, europskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje Olivérom Várhelyiem, supredsjedavala je...

Možda vas zanima i ovo