Nedjelja, 11 travnja, 2021

Je li ovo najromantičnija prosidba ikada?

Nemojte propustiti

Bivša ragbi zvijezda Garth Chamberlain i njegova djevojka, švedski supermodel Tess Montgomery postali su hit na YouTubeu videom koji je ovaj zaljubljeni sportaš snimio kako bi zaprosio svoju djevojku.

Garth je proveo sedmice u tajnom planiranju prosidbe.

Uz pomoć njene modne agencije napravio je lažnu rezervaciju za nju u luksuznom hotelu u Italiji. I on je krijući preletio 1000 km kako bi došao na istu lokaciju i postavio tajne kamere koje su snimile ovu nevjerovatnu prosidbu.

Kada je Tess stigla u hotel, odnosno na večeru na treasi hotela, gdje je mislila da je očekuju kolege iz njene modne agencije, od osoblja hotela je dobila iPad na kojem je bila romantična poruka koju je snimio njen dečko.

Na videu se nalaze romantične fotografije ovog para, uključujući i onu na kojoj se nalazi mjesto gdje su se prvi put upoznali, a dio videa prikazuje i Garthovo putovanje u Tessinu rodnu Švedsku, gdje je od njenog oca tražio ruku.

Nakon što je Tess pogledala video, Garth je istrčao na terasu i pao na koljena, a ona je plakala od radosti i prihvatila ponudu sa oduševljenjem.

Nakon ove romantične prosidbe, Tess je na svom blogu napisala: “Blago rečeno, šokirana sam činjenicom da sam otišla na poslovno putovanje a “završila” usred prosidbe. Garth je ovo planirao još od marta i nije mi jasno kako je to uspio sakriti od mene, a pogotovo sam šokirana time što je otišao u Švedsku bez mene, a da ja nisam ništa primijetila. Zapanjena sam. Garth je napravio najromantičniju prosidbu na svijetu i ja sam jedna vrlo sretna žena”.

(Oslobodjenje.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasnici sarajevskog fast fooda “Otrov” preminuli od koronavirusa

Studenti su ovaj fast food zvali "Otrov", a znali bi kazati da iako jedu kod "Otrova", tu se niko...

Možda vas zanima i ovo