Nedjelja, 13 lipnja, 2021

Jedan od najbogatijih ljudi u regiji ženi svog sina: Snaha je 17 godina starija bogatašica

Nemojte propustiti

Za vezu Emila juniora i tajnovite Nike saznalo se krajem prošle godine.

Uveliko tek pripreme za veliko vjenčanje između sina Emilia Tedeschija i bogate nasljednice Nike Perenčević. Iako je sve oko vjenčanja obavijeno velom tajne u javnost su ipak procurili pojedini detalji, a to je da će vjenčanje biti održano u hotelu Bellevue na Lošinju.

Veliku pažnju javnosti izazvala je ljubav između predsjednika uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe i kćerke bogatog biznismena Mihajla Perenčevića, naročito zbog činjenice da je mladoženja 17 godina mlađi od mladenke.

Kako prenosi Index.hr svadbeno slavlje trajat će cijeli vikend a za dobru zabavu pobrinut će se Tony Cetinski i Gibonni. Među zvanicama našli su se najbogatiji Hrvati, a želja mladenaca bila je da fotografije sa svadbe ne izlaze u javnost. Za vezu Emila juniora i tajnovite Nike saznalo se krajem prošle godine. Poznato je da ona iza sebe već ima jedan brak te da je majka troje djece, dok je Emil prije nje ljubio kćer fudbalskog trenera Nikole Jurčevića, Lanu.

Momačku večer 23-godišnji Emil proslavio je u Beogradu. Krajem januara s nekolicinom prijatelja odradio se za posljednje slavlje prije bračnog života u popularnom beogradskom restoranu Franš.

Momačku je proslavio u društvu budućeg kuma Darena Pučara, vlasnika poznatog zagrebačkog restorana Igora Čimbura, sina građevinskog biznismena Tomislava Kamenskog, sina advokata Luke Pliše i još dvojice prijatelja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Islamska zajednica u BiH: Da li je grijeh vakcinisati se preko reda?

Zamjeniku reisu-l-uleme i fetva-i-eminu Islamske zajednice, prof. dr. Enesu ef. Ljevakoviću upućeno je tako pitanje da li osoba ima...

Možda vas zanima i ovo