Srijeda, 17 kolovoza, 2022

“Jedna je bila u kablovima od televizora” Šok prizor u kući mladog bračnog para

Nemojte propustiti

Nakon četiri dana, koliko je trajala Dejanova intervencija, Pjevovići su se vratili u dom ali nedugo nakon toga zateklo ih je još jedno neprijatno iznenađenje.

Prava agonija zadesila je mladi bračni par Pjevović kada su u svojoj kući u selu Mrčajevci, u koju su se sa bebom prije godinu dana doselili iz Beograda, ugledali nekoliko zmija.

Čim su ih primjetili pozvali su u pomoć jedinog čovjeka u Moravičkom okrugu koji im može pomoći, čuvenog i hrabrog Dejana Bisenića iz Čačka.

– Viđali smo ih čak kako bez ikakvog straha ulaze na glavna ulazna vrata. Nimalo prijatno iskustvo u sopstvenom domu, naročito kad imate bebu u kući. Odmah smo pozvali Dejana koji čim je došao i vidio kakvo je stanje zamolio nas je da napustimo kuću i to na čak nekoliko dana. Tada samo shvatili da je situacija i više nego ozbiljna – priča za RINU Dušan Pjevović.

On dodaje da ih je iznenadila prisutnost ovih gmizavaca, jer su kuću renovirali i sve je u njoj novo. Dvorište redovno održavaju, a poznato je da zmije se često viđaju u zapuštenim i neuslovnim objektima. Nakon četiri dana, koliko je trajala Dejanova intervencija, Pjevovići su se vratili u dom ali nedugo nakon toga zateklo ih je još jedno neprijatno iznenađenje.

– Supruga je primijetila da se nešto čudno pomjera u ćošku gdje se nalaze kablovi od televizora. Zatim je ugledala ogromnog smuka, dugačkog preko dva metra. Jedino što ga je razlikovalo od tih kablova jesu debljina i zelenkasta boja kožice. Opet smo pozvali Dejana koji nas je spasio i od te zmije. Nadamo se da ih više nema, ali doza straha uvijek postoji – izjavio je mladi suprug i otac.

On je unuk čuvenog tekstopisca i kompozitora Obrena Pjevovića, koji je tvorac nekih najvećih i bezvremenih hitova srpske narodne muzike.

Dušan se sa porodicom vratio iz glavnog grada u rodno selo svog djeda, želeći upravo tu da nastavi život.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Piletina u BiH ponovo poskupjela: “Bilo je neizbježno, molimo za razumijevanje”

Proizvođači smatraju da bi država morala da reaguje i da im pomogne, ali ne kriju skepticizam po tom pitanju. Cijene...

Možda vas zanima i ovo