Petak, 17 rujna, 2021

Jedna od najopasnijih cesta u BiH podsjeća na scene iz filmova katastrofe

Nemojte propustiti

Regionalnim putem Čečava – Teslić, uz reku Ukrinu, više nije sigurno voziti, ali nadležni ništa ne preduzimaju. Putnici sa jezom prelaze ovu dionicu, koja sablasno podsjeća na scene iz filmova katastrofa.

U mjesnoj zajednici kažu da ja o ovome obavješteno preduzeće “Putevi RS”, ali da nikakav odgovor nisu dobili.

“Putevi RS” su, inače, postali planetarno poznati nakon podizanja naplatnih kućica u Glamočanima, na magistralnom putu Banja Luka – Gradiška. Za njihovo postavljanje je potrošeno oko dva miliona maraka, a za uklanjanje danas traže preko milion i po KM.

Foto: Twitter/M. Bogdanović

U međuvremenu, u proteklih pet godina, nije naplaćena nijedna marka od vozača, ali su pri tome poginule tri osobe.

Rješavanje regionalnog problema možda nije tako unosan posao, a moguće je i da se čeka početak naplate akciza na gorivo, od 1. februara. Prikupljenim sredstvima će, najavljeno je, preko noći u BiH biti obnovljena čitava saobraćajna infrastruktura. Pride, autoputevi će nicati na sve strane.

Foto: Twitter/M. Bogdanović

Do tada, u svakom slučaju, vozačima preporučujemo da na ovoj dionici smanje brzinu, a putovanje noću izbjegavaju, kako ne bi slučajno naleteli na radnike dok popravljaju put, piše EuroBlic.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasti Republike Srpske najavljuju da će 2022. godine samostalno provesti izbore

Republička komisija RS može provoditi određene aktivnosti u izbornom procesu samo ako joj te ovlasti prenese Centralna izborna komisija...

Možda vas zanima i ovo