Srijeda, 6 srpnja, 2022

Jedna od najzgodnijih skijašica u gaćicama na videokonferenciji: ‘Ne trebaju mi hlaće’

Nemojte propustiti

S obzirom da je sjedila za stolom i vodila sastanak preko laptopa, njezini sugovornici vidjeli samo odijelo, ali po završetku sastanka, kada je ustala, vidjelo se kako je Vonn zapravo polugola.

Jedna od najboljih i svakako najzgodnijih skijašica svih vremena, Amerikanka Lindsey Vonn, umirovila se prošle godine i sada se bavi marketingom za brojne poznate sportske brendove.

A da joj posla ne nedostaje dokazala je i u posljednjoj objavi na Instagramu. Naime, snimila je kako izgleda jedan njezin sastanak u doba pandemije koronavirusa. Kao i većina ljudi, Vonn je također u samoizolaciji, ali svejedno održava videokonferencije s partnerima, no u dosta neobičnoj odjevnoj kombinaciji.

Nosila je odijelo, ali samo do struka, a od struka na dolje bila je samo u gaćicama. Dakako, sjedila je za stolom i vodila sastanak preko laptopa pa su njezini sugovornici vidjeli samo odijelo, ali po završetku sastanka, kada je ustala, vidjelo se kako je Vonn zapravo polugola.

“Ne trebaju vam hlače za Zoom sastanke”, napisala je uz video.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ljeto je doba intenzivnog kupanja na bazenima– saznajte više o koristi, ali i rizicima

Svi oblici voda za kupanje pružaju radost rekreacije, pogotovo u ljetnim mjesecima. Visoke temperature zraka proteklih dana prosto mame...

Možda vas zanima i ovo