Petak, 21 siječnja, 2022

Horor u Bihaću, motiv preljuba: Muharem Keškić ranio suprugu, jednog komšiju ubio, drugog ranio

Nemojte propustiti

Kako su izjavili svjedoci događaja, Keškić je hodao ulicom i pucao. Ubijeni Ibraga i Agan Keškić su rođaci i komšije ubojice Muharema Keškića.

Foto: ArhivJedna osoba je ubijena, a dvije ranjene u pucnjavi koja se danas oko 15 sati  dogodila u mjestu Mala Peć kod Bihaća

Kako je za agenciju Anadolija (AA) potvrdio Marijan Šimić, vršitelj dužnosti policijskog komesara Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-Sanskog kantona (USK), Muharem Keškić iz Male Peći je sa dva metka ranio suprugu.

“Policija je izlaskom na lice mjesta, također, iza susjedne kuće pronašla Ibragu Keškića, koji je ležao na zemlji. Dežurni liječnik je konstatirao smrt. Također, ranjena je i osoba Agan Keškić. Ranjene osobe su medicinski zbrinute. Muharem Keškić je, nakon što se udaljio s lica mjesta, lišen slobode. U toku je uviđaj. Sve ostalo ćemo utvrditi istragom”, kazao je Šimić za AA.

Kako su izjavili svjedoci događaja, Keškić je hodao ulicom i pucao. Ubijeni Ibraga i Agan Keškić su rođaci i komšije ubojice Muharema Keškića.

Šimić je potvrdio da motivi ovog zločina još nisu utvrđeni. Mogu se, kako je kazao, samo nazrijeti.

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, navodno se radilo o preljubi koja je rezultirala  užasnim zločinom.

Dvoje ranjenih građana prebačeno je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću.

Istragu je preuzela dežurna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva USK Azra Ibrahimpašić.

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Koalicija “Država!”: Vrijeme je da se i lažnim prijateljima kaže “Dosta je!”

U medijima smo prethodnih dana mogli vidjeti namjeru da se predsjednici stranih država i to: Milanović, Vučić i Erdogan...

Možda vas zanima i ovo