Subota, 22 siječnja, 2022

Jednokratna pomoć penzionerima u bh gradu po 100KM

Nemojte propustiti

“Imajući u vidu njihov ekonomski status i potrebe predložićemo da se svim penzionerima u gradu dodijeli pomoć od po 100 KM”, kazao je Đajić

SNSD će uložiti amandman na prijedlog budžeta grada Banja Luka za 2022. godinu, kojim traži da se svim penzionerima u ovom gradu isplati jednokratna novčana pomoć od po 100 KM, potvrdio je za Srpskainfo predsjednik Gradskog odbora SNSD Banja Luka, Vlado Đajić.

On kaže da su se na ovaj korak odlučili zato što penzioneri spadaju u najugroženiju populaciju.

“Imajući u vidu njihov ekonomski status i potrebe predložićemo da se svim penzionerima u gradu dodijeli pomoć od po 100 KM”, kazao je Đajić i dodao da je ovo samo jedan od amandmana, koji će se naći na zajedničkoj listi amandmana, koje će uputiti partije koje su dio većine u Skupštini grada.

“Biće još amandmana na prijedlog budžeta za iduću godinu, koji su usmjereni na unapređenje grada”, rekao je on.

Dodao je da je danas održan sastanak partija većine u Skupštini grada SNSD, SP, Demos i Ujedinjene Srpske na kojem su razmatrali budžet, koji iznosi 166 miliona KM.

“To su ogromna sredstva i sa tim novcem se može napraviti grad najboljim i najljepšim, ali to gradonačelnik neće uraditi, jer gradonačelnik ne zna raditi. To je pokazala ova godina koja je propala”, zaključio je on.

Više s weba

Izdvajamo

Matejeve prijatelje zbunio je signal na Viberu sinoć u 21:53: O čemu je riječ?

Brojne nedoumice oko aktivnosti broja mobitela razjasnio je u subotu ujutro za Jutarnji list i sam Nenad Periš, Matejev...

Možda vas zanima i ovo