Četvrtak, 19 svibnja, 2022

Jelena Karleuša fotografijama sa sunčanja zapalila mreže

Nemojte propustiti

Pjevačica je na sebi imala visoke crne sandale koje podsjećaju na čizme, te su u provokativnom fazonu išle sve do koljena.

Pop zvijezda Jelena Karleuša iskoristila je topli dan i ljetnju temperaturu, te se osunčala u dvorištu svoje luksuzne vile.

Pjevačica je podijelila dvije nove fotografije sa svojim pratiocima na Instagramu, a ne zna se na kojoj je provokativnija.

Jelena je pozirala na ležaju bijele boje, a tako je istakla svoj preplanuli ten. Ona je na sebi imala visoke crne sandale koje podsjećaju na čizme, te su u provokativnom fazonu išle sve do koljena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Preko grudi je imala gornji dio bikinija od crnog lateksa koji je bio u obliku srca. Međutim, tu se pogled nikome nije zadržao, već su mnogi primijetili njeno izvajano tijelo, ali i atribute. Mnogobrojni komentari i lajkovi su odmah uslijedili.

“Bomba si”, “Najzgodnija i još jednom si to i pokazala”, “Goriš”, “Nestvarna si”, samo su neki od poruka Jeleninih pratilaca ispod objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

“Izbori će biti održani u predviđenom terminu, HDZ ih ne može zaustaviti”

U povodu isteka roka za finansiranje izbora i pokušaju blokade njihovog održavanja od strane HDZ BiH, izjavom za javnost...

Možda vas zanima i ovo