Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022

Jelena Karleuša objavila provokativne fotografije

Nemojte propustiti

Pjevačica je bila okrenuta leđima ka kameri i pored atributa, pokazala je zašto mnogi kažu da kada je izgled u pitanju, ona nema konkurenciju.

Pop zvijezda Jelena Karleuša provokativnim fotografijama na Veliki petak iznenadila je i šokirala mnoge, a poslala je i snažnu poruku, koja je mnoge natjerala da se zamisle.

Karleuša je na svom Instagram profilu objavila niz provokativnih fotografija, na kojima pozira u minijaturnom pink bikiniju sa tračicama, a na glavi ima ogromnu masku zeca.

Pjevačica je bila okrenuta leđima ka kameri i pored atributa, pokazala je zašto mnogi kažu da kada je izgled u pitanju, ona nema konkurenciju.

Pored provokativnih kadrova, Jelena je podijelila i poruku za Uskrs.

“Za ovaj Uskrs pokažite milost prema životinjama, pogotovo ako za sebe tvrdite da ste vernici, da ste dobri ljudi i da volite životinje! U ime Boga u kog verujete ne sme ništa da se ubije”, počela je objavu Jelena.

“Vera je ljubav, vera je milost i praštanje, vera je nova nada, a ne ubijena životinja u tanjiru. Na ovoj planeti koja god sila da ju je naplavila, svi imaju pravo na život”, zaključila je pjevačica.

Jelenina objava defintitivno je privukla veliku pažnju njenih pratilaca, a pjevačicinu poruku za Uskrs svi komentarišu.

“Karleuša nema konkurenciju”, “Slike da privuku svačiju pažnju i snažna poruka”, “Ludilo koliko dobro izgleda”, “Dok drugi objavljuju kako farbaju jaja, Jelena pokazuje zašto je najjača riba na estradi”, “Zamoslio sam se zbog tvog opisa, bravo”, “Ne mogu da odvojim pogled od tebe”, neki su od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Fox (@karleusastar)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Poznat identitet oca i kćerke poginulih u stravičnoj nesreći u Bijeljini

Na mjestu tragedije ostale su stravične slike dijelova vozila rasutih po kolovozu. Branislav Bošnjak (65) i njegova kćerka Jelena (33)...

Možda vas zanima i ovo