Petak, 24 ožujka, 2023

Jelena Karleuša: Sejo Kalač je jedini muškarac koji je zaspao pored mene u krevetu

Nemojte propustiti

U prošloj epizodi “Zvezda Granda”, Jelena Karleuša je, inspirisana nastupom jednog od kandidata, ispričala neobičnu anegdotu vezanu za Seju Kalača, koja je nasmijala sve prisutne.

– Prvi put kada sam upoznala Seju Kalača, čovjek je tada zaspao u mom krevetu – napravila je Jelena uvod.

Publika i žiri slušali su u nevjerici Karleušu.

– Kuca meni neko na vrata hotelske sobe, poslije jednog nastupa u Bosni, ne znam ni ja gdje, i ja sam se šokirala kada sam vidjela Seju Kalača. Ja sam otvorila i on je rekao: “Jelena, ja sam došao samo da se pozdravim. Bio ti je super nastup”. Nisam ga pitala odakle mu broj moje hotelske sobe. I pošto nije htio da ode, ja sam ga pitala: “Da li želiš da uđeš?” I dok sam se ja pakovala za Beograd, on je ušao. I dok sam ja pakovala moje stvari, on je legao na moj krevet i zaspao – tvrdi Karleuša.

Prepričavanje ovog događaja Aca Lukas to nije mogao da sluša, pa je krenuo iz studija.

– I kuca meni opet neko na vrata. To je bila ekipa koja je došla po mene. Ja otvaram vrata, a iza mene spava Sejo Kalač. Ja stvarno nisam mogla da im objasnim da ja sa Sejom Kalačem nisam imala ništa. Na prstima smo izašli iz moje hotelske sobe, a Sejo je ostao da spava. Nikad ga više nisam vidjela, a i ne želim. On je prvi i posljednji čovjek koji je samo zaspao u krevetu pored mene. Zamislite kakav bismo par bili Sejo i ja. To bi bila vrhunska perverzija – zaključila je Karleuša.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Državljanstva BiH u ovoj godini se odreklo više od 360 ljudi, od 1996. preko 97 hiljada

Lica koja stiču državljanstvo neke druge države administrativnu taksu plaćaju 800 KM, Državljanstva Bosne i Hercegovine za nešto više od...

Možda vas zanima i ovo