Nedjelja, 19 rujna, 2021

Jelena Karleuša u “Zvezdama Granda” popljuvala takmičara iz Bosne i Hercegovine: Hamzi poručila da izgleda kao vozač kamiona

Nemojte propustiti

– Vi svi dobro pjevate, ja vas najviše zbog toga volim, ali mora sada da ima i taj jedan korak više da bi ti bio zvijezda u moru onih koji dobro pjevaju – kazala je pjevačica.

Jelena Karleuša (42) jedna je od onih pjevačica koje nemaju dlake na jeziku, a to nerijetko pokazuje i u šou ‘Zvezde Granda’, u kojem je članica žirija.

Sada se obrušila na takmičara Hamzu Sokolovića (24) koji dolazi iz Konjica u Bosni i Hercegovini.

Iako je pjevač oduševio nastupom te je direktno prošao u idući krug takmičenja, Jeleni se nije svidio njegov outfit pa ga je ‘popljuvala’.

“Nemoj molim te da izgledaš kao neki vozač kamiona. Mlad si dečko, daj neki bolji stajling, daj nešto da se dogodi. U BiH manje-više svi dobro pjevaju, ali uvijek fali jedan korak više, a to je da izgledaju kao zvijezde, da se ponašaju kao zvijezde, da ‘kidaju’ kao zvijezde”, rekla mu je.

“Vi svi dobro pjevate, ja vas najviše zbog toga volim, ali mora sada da ima i taj jedan korak više da bi ti bio zvijezda u moru onih koji dobro pjevaju. Uvijek više traži, više od sebe, pogledaj svoje granice”, dodala je.

Ali pohvalila je njegove vokalne sposobnosti.

“Mnogo si dobar pjevač, baš kako treba”, poručila je, prenosi “24sata.hr”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Kako je jedna porodica napravila čudo usred Bosne: Njihov luksuzni dizajnerski namještaj postao je svjetski hit

Posebnost Artisan proizvoda, naglašavaju naši sugovornici, u ručnom je radu. Nakon što komad drveta izađe iz strojne obrade, sve...

Možda vas zanima i ovo