Utorak, 31 siječnja, 2023

Jelena Karleuša zaprijetila da više neće nastupati u BiH, pa najavila koncert u Tesliću

Nemojte propustiti

Jelena Karleuša najavila je na svom Instagram profilu da će uskoro održati koncert u BiH, odnosno u Tesliću.

“Dragi Deda Mraze, vidimo se 29. decembra na koncertu u Tesliću, a zatim i na dočeku Nove 2023. u Beogradu. Umjesto ti meni, ja ću tebi ispuniti želju u ponoć! Samo treba da mi šapneš šta želiš da ti otpjevam”, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj sjedi Djeda Mrazu u krilu.

Podsjećamo, Jelena je nedavno zaprijetila da neće više nastupati u Bosni “ako mediji nastave širiti laži”. Povod za tu njenu reakciju su sporne izjave koje je prenijela na društvenim mrežama kada je stala u obranu modnog brenda Balenciaga.

Tada se posebno obratila “ženama iz Bosne”.

“‘Balenciagom’ su se posebne našle pogođene ženske osobe iz Bosne. Samo mi one pišu uvrede u dm-u jer imam ‘Balenciaga’ stvari. Izgleda da je ‘Balenciaga’ baš imala veliki uticaj na živote žena u Bosni čim ih je sve ovo s ‘Balenciagom’ tako lično pogodilo. Jbt, nisam znala da je ovaj bred toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez ‘Balenciage’ ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda”, poručila je Karleuša sarkastično, no objavu je brzo uklonila piše Klix.

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša reagovala je na napise bh. medija o tome da je uvrijedila žene iz naše zemlje.

“Moram da reagujem. Razni bosanski mediji i portali objavili su bizarnu laž da sam žene iz Bosne nazvala ‘brkatim’ itd. Ja tako nešto nikada nisam rekla ili napisala za žene iz Bosne. Nikada. Bosanski mediji su sami zaključili da su im sugrađanke brkate (?!) i time ih uvrijedili, pripisujući te riječi meni”, napisala je na Instagramu.

Zatim je navela da prekida saradnju s našim medijima i dodala da postoji mogućnost da više ovdje neće pjevati.

“Zbog ovakvih laži i izazivanja nepotrebne mržnje prema jedinoj osobi koja je uvijek bila otvoreni prijatelj ljudi iz Bosne, nikada više neću dati izjavu ni za jedan bosanski medij. Budu li se laži nastavile, u Bosni više neću ni nastupati”, zaključila je.

“Samo mi one pišu uvrede u dm-u jer imam Balenciaga stvari. Izgleda da je Balenciaga baš imala veliki utjecaj na živote žena u Bosni čim ih je sve ovo s Balenciagom tako lično pogodilo. Jbt, nisam znala da je ovaj bred toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez ‘Balenciage’ ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda”, poručila je sarkastično.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ko preživi, pričat će: Kajmak na pijaci košta više od 19 KM, a kilogram luka je oko devet maraka

Građani poručuju da su zelene pijace postala jako skupa mjesta kupovine, sa daleko većim cijenama nego u marketima. Na zelenim...

Možda vas zanima i ovo