Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Jelena Karleuša zvanično saopštila da se razvela od Duška Tošića

Nemojte propustiti

“Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalie. Kako bih spriječila netačne natpise, sva imovina prepisana je na našu djecu, staratelistvo nad našom djecom pripada meni.”

Pop ikona regiona Jelena Karleuša oglasila se zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od nogometaša DuškaTošića.

Ona se oglasila na Instagramu i otkrila razloge koji su doveli do njihovog razvoda.

“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu”, započela je Karleuša u svom saopštenju i dodala:

U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na $ta sam navikla … pa NAVALITE. Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalie. Kako bih spriječila netačne natpise, sva imovina prepisana je na našu djecu, staratelistvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, napisala je Jelena Karleuša.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Joe Biden potpisao važan zakonski paket o klimi i zdravstvu

"Riječ je o budućnosti. Riječ je o tome da se osigura blagostanje i napredak američkih obitelji", rekao je. "Riječ...

Možda vas zanima i ovo