Petak, 21 siječnja, 2022

Jelena Rozga: U 2013. možda se i udam, ništa nije nemoguće

Nemojte propustiti

Jedina hrvatska pjevačica koja je u 2012. dobila nagradu za zlatnu nakladu, koja je napunila dvorane i u SAD-u i u domovini i bila modna muza, Splićanka je Jelena Rozga. Dala je intervju za prilog Ekran Večernjeg lista.

rozgaPo čemu ćete se sjećati prošle godine?

– Po puno koncerata i putovanju u Ameriku, ali i po tome što me zdravlje nijednom nije izdalo.

Inače imate problema sa zdravljem?

– Ne, ali sam stalno u nekom strahu pa svako malo odem izvaditi krv. Postala sam hipohondar.

Koga ćete prvoga poljubiti u novoj godini?

– Gitarista ili basista iz benda. Novu godinu dočekat ću na bini jer volim svoj posao. Kad ga više ne budem voljela i kad se sve svede na zarađivanje, prestat ću pjevati.

Jeste li napravili popis novogodišnjih odluka?

– Jesam, odavno. Što se tiče posla, već imam planove i za svibanj. Za tu disciplinu kriva je ruska baletna škola koja me naučila da s poslom nikad ne kasnim. Ali zato zakasnim na svaku kavu. Što se tiče privatnog života, ne mogu planirati. Možda se u sljedećoj godini udam. Ništa nije neostvarivo.

Djeca?

– Još nisam spremna za dijete. Znam, imam 35 godina i netko će me zbog toga osuditi, ali nisam. Ako mi se dogodi, što zvuči glupo u vremenima kad postoji zaštita – dogodit će se i bit ću presretna.

(Bh-index/24sata.hr)

Više s weba

Izdvajamo

Koalicija “Država!”: Vrijeme je da se i lažnim prijateljima kaže “Dosta je!”

U medijima smo prethodnih dana mogli vidjeti namjeru da se predsjednici stranih država i to: Milanović, Vučić i Erdogan...

Možda vas zanima i ovo