Utorak, 11 svibnja, 2021

Jelena Trivić o Draži Mihailoviću: To je moj stav

Nemojte propustiti

Trivić je rekla da joj je mučno gledati i slušati ponovo dio sjednice gdje ju je, kako je kazala, Tamindžija uvrijedio kao ženu te je uvrijedio njenu porodicu

Jelena Trivić, poslanica PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske proteklih dana je u žiži javnosti Bosne i Hercegovine. Prvo zbog Fejsbuk statusa o Draži Mihailoviću, vođi Ravnogorskog pokreta iz drugog svjetskog rata, ali i zbog žučne rasprave u Narodnoj skupštini Republike Srpske gdje joj je ružne riječi uputio SNSD poslanik Ilija Tamindžija.

Trivić je rekla da joj je mučno gledati i slušati ponovo dio sjednice gdje ju je, kako je kazala, Tamindžija uvrijedio kao ženu te je uvrijedio njenu porodicu, prenosi N1.

– Ja sam ničim izazvana morala samu sebe braniti, ne zato što sam žena, ili što je napad bio usmjeren na mene – nego prema mojoj porodici. Ima blaćenja, ponižavanja, laži, to mogu podnijeti – ali kada se tiče moje porodice, samu ću sebe braniti – poručila je u uvodu Dana uživo.

– Negdje sam pročitala da muškarci koji imaju potrebu da vrijeđaju žene samo zato što su žene imaju problem sa muškosti. Očigledno dok ima potrebu da se iživljava nad ženama. Nešto ima negdje u njegovoj podsvijesti – poručila je Trivić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Oglasio se Muharem Bazdulj: Na druženju sa Handkeom i Kusturicom mi zamjeraju oni čije su kafansko društvo pravi kriminalci…

Književnik i kolumnista Muharem Bazdulj, prvi put nakon što je snimljen dok se u Višegradu uz muziku opušta sa...

Možda vas zanima i ovo