Srijeda, 16 lipnja, 2021

Jelenu nije puno zabrinuo Duškov potez: Pjevačica se sastala sa svjetki poznatim plastičnim hirurgom

Nemojte propustiti

Fanovi su odmah krenuli nagađati koji je zahvat Karleuša otišla dogovoriti te šta je sve već “popravljala” kod ovog doktora jer ga je u objavi nazvala svojim dobrim prijateljem.

Jelena Karleuša (40) pohvalila se na Instagramu fotografijom sa svjetski poznatim plastičnim hirurgom Bulentom Cihantimurom, poznatijim i kao Doctor B. Iako su svi očekivali kako će se iz Srbije zaputiti direktno kod svog supruga Duška Tošića (35) u Kinu, već se odlučila za posjetu Istanbulu.

U međuvremenu, kako prenose srbijanski mediji, njen suprug je odlučio otpratiti s Instagrama, ali, očito, to nju nije previše zabrinulo.

Tamo je prošetala u “Versaceu” od glave do pete, a ruke je ukrasila skupocjenim “Yves Saint Lauren” prstenom.

Doctor B., kako piše na njegovoj stranici, specijalizira se za sljedeće zahvate: liposukcija, operacija uha, pomlađivanje genitalija, operacije nosa, presađivanje kose te pomlađivanje nogu…

Fanovi su odmah krenuli nagađati koji je zahvat Karleuša otišla dogovoriti te šta je sve već “popravljala” kod ovog doktora jer ga je u objavi nazvala svojim dobrim prijateljem.

Iz Srbije Jelena ne smije izbivati dugo, jer je kroz idućih mjesec čeka nekoliko ročišta s Ognjenom Vranješom (29).

Podsjetimo, mediji u Srbiji su jutros objavili da je Duško Tošić otpratio Jelenu Karleušu s Instagram i ona se više ne nalazi na listi profila čije aktivnosti fudbaler prati na Instagramu.

Ovo se jasno može vidjeti kada se ime Jeleninog profila “karleusastar” ukuca u listu ljudi koje Tošić prati.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Beograđani o gestu Vlade KS: I sa vaučerom i bez, imam u planu da idem za Sarajevo i da obilazim Bosnu

Ne treba mi vaučer. I sa vaučerom i bez, imam u planu da idem za Sarajevo i da obilazim...

Možda vas zanima i ovo