Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Jennifer Lopez na pragu 50. pokazala bujnu, prirodnu zadnjicu: Ovo je raj za oči

Preporučeno

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) na Instagramu je još jednom oduševila fanove izazovnim fotografijama na kojima u prvi plan dolazi njena savršeno istrenirana figura.

Latino diva Dženifer Lopez (49) već decenijama oduševljava svet svojim izgledom, a iako je uspela da izbegne vidljive zahvate kod plastičnog hirurga, iz godine u godinu je sve ljepša i ljepša.

Upravo se čita:  Šejla Zonić održala prvi koncert u BiH nakon pobjede u Zvezdama Granda: Obradovala maturante srednjih škola

Rezultate zdravog života Dženifer je ovog vikenda još jednom pokazala na Instagramu, na kojem je objavila izazovne fotografije u minijaturnom narandžastom kupaćem kostimu.


Fotografije u kojima pozira ispred bazena u kratkom roku su prikupile stotine oduševljenih komentara i preko milion i po lajkova.

Zanosna Dženifer ne krije čeličnu disciplinu i rigorozan režim kojim održava mladolik izgled lica i savršenu figuru pa u intervjuima često zna da se pohvali da nikad ne pije alkohol i kafu jer šećer i kofein loše utiču na kožu.

Foto: Instagram

Ko bi ovoj ljepotici dao 49 godina? Nama izgleda duplo mlađe!

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ramo Isak promovisao novu pjesmu: Na jedno oko spavaju tvoji lavovi

Ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, Ramo Isak, danas je objavio patriotsku pjesmu pod nazivom "Snaga naroda". Pjesma...

Još vijesti za vas