Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Jesu li ponovo su ‘pogodili’: Simpsonovi su predvidjeli i opasni koronavirus?

Nemojte propustiti

Nije ovo prvi put da su Simpsonovi nešto predvidjeli

Obožavatelji legendarnih ‘Simpsona’ uvjereni su kako je crtić predvidio koronavirus, i to u epizodi koja se prvi put emitirala 1993. godine.

Devedesetih u Springfieldu, svi su se navukli na ukusni sok od naranče i počeli su masovno naručivati blendere iz Azije.

Jedan od radnika iz tvornice u Japanu se razbolio, počeo kašljati na pošiljke, a ‘zaraženi’ paketi takvi su stigli u SAD. Tako je, prema popularnoj seriji, u Ameriku stigla ‘Osaka gripa’.

Neki korisnici Twittera upozorili su na to da je u emisiji emitiranoj prije 27 godina virus ipak stigao iz Japana, a ne kao koronavirus iz Kine, no to nije spriječilo obožavatelje likova i djela Simpsonog kreatora Matta Groeninga da zaključe da je još jednom ispao prorok, prenosi 24sata.hr.

Nije ovo prvi put da su Simpsoni nešto predvidjeli

Jednostavno – Simpsoni se prikazuju već predugo da se ovakve stvari ne bi dogodile.
Pogođenih ‘predviđanja’ je zaista mnogo, a samo neka od njih su odabir Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a, virus ebole, 11. septembar, rat u Siriji, dugovječnost Rolling Stonesa i NSA-ino prisluškivanje cijelog svijeta…

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Svjetski jevrejski kongres odbacio izvještaj Dodikove komisije o Srebrenici: “Ovo je sramotno”

On je nazvao izvještaj “sramotnim” za akademsku zajednicu i rekao da se njegov sadržaj kosi se s utvrđenim cinjenicama...

Možda vas zanima i ovo