Petak, 25 lipnja, 2021

Jeziv zločin šokirao Srbiju: Tek rođenu djevojčicu ugušili i iz automobila bacili pored puta!

Nemojte propustiti

Beba, čije je tijelo nađeno u srijedu pored puta od Vršca ka selu Pavliš u Srbiji, rođena je živa, a zatim ugušena i bačena

“Obdukcijom je utvrđeno da je novorođenče ženskog spola ugušeno. Pretpostavlja se da je zasad nepoznata osoba bebino lice i nos poklopila rukom”, izjavio je beogradskom Kuriru izvor iz istrage.

Novorođenče je najvjerovatnije ubijeno na drugom mjestu.

“Sumnjamo da se zločin nije dogodio na mjestu gdje je tijelo nađeno, već je ubica novorođenčeta tijelo izbacio iz automobila! Mrtvu bebu našli su prolaznici koji su slučaj odmah prijavili policiji”, kaže izvor spomenutog lista.

Zasad nije utvrđeno ko je majka novorođenčeta.

“Policija je tražila izvještaje bolnice u Vršcu i ginekoloških ordinacija u okolnim mjestima kako bi eventualno bio utvrđen identitet porodilje. Policija saslušava i mještane kako bi se provjerilo da li je neko od njih eventualno vidio automobil iz kojeg je izbačeno tijelo. Još utvrđujemo kad je beba rođena, ali procjenjujemo da nije bila starija od nekoliko dana”, izjavio je sagovornik Kurira.

Ilustracija
Ilustracija

(Bh-index/Kurir)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Ne treba stranci da nas spajaju”: Draško Stanivuković se u Tuzli sastao s gradonačelnikom Jasmoinom Imamovićem

Jasmin Imamović je pozvao građane Banjaluke da ljetuju u Tuzli. Draško Stanivuković je istakao da je sretan zbog današnje...

Možda vas zanima i ovo