Utorak, 18 svibnja, 2021

Jeziva poruka Rajka Vasića: “Samo da umre Komšić, pa da raz***emo BiH”

Nemojte propustiti

Nakon što je jučer slovenski portal “necenzurirano.si” objavio puni sadržan non-papera koji se pripisuje slovenskom premijeru Janezu Janši uslijedio je niz različitih reakcija.

Objava ovog non-papera neumitno je vezana i uz aktivnost člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji je pokazao maksimalnu posvećenost u razotkrivanju mnogih detalja diplomatskih inicijativa evropskih desničara koji su bili skriveni od javnosti, a na čije je postojanje ukazao slovenski predsjednik Borut Pahor prilikom nedavne posjete našoj zemlji.

Zbog toga je Komšić u posljednjih nekoliko dana jedan od najčešće spominjanih političara u BiH, bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu, zavisno od pozicije posmatranja.

Jedan od najradikalnijih u ocjenama bio je Rajko Vasić, bivši generalni sekretar Dodikovog SNSD-a, koji je na svom Twitter profilu iskazao neviđeni prezir prema aktivnostima člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

“Samo da umre Komšić, pa da raz***emo BiH. Njega se i muslimani ustručavaju”, napisao je Vasić na Twitteru.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo