Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022

Jezivi detalji zločina kod Bužima: Samir Pehlić (35) svirepo zaklao nevjenčanu suprugu, a onda se objesio (Foto)

Nemojte propustiti

Jučer oko 08,30 sati u naselju Radoč kod Bužima došlo je do porodične tragedije u kojoj je Pehlić Samir (1978) hladnim oružjem svirepo ubio nevjenčanu suprugu Dedić (djevojački Makić) Nevzetu (1979) nedaleko od kuće u kojoj su živjeli, na prilaznom putu.

Nakon izvršenog ubistva Samir je izvršio samoubistvo vješenjem pedesetak metara od porodične kuće u kojoj je živio sa svojom nevječanom suprugom i petoro maloljetne djece.

Prema izjavama očevidaca, izbjegnuta je i veća tragedija kada se Samir nakon ubistva supruge vratio pred porodičnu kuću tražeći ostale članove porodice koji su uspjeli pobjeći.

Buzimzlocin1Istim nožem kojem je izvršio ubistvo, Samir je iz dvorišta porodične kuće sa dječije ljuljaške otkinuo uže na koje se objesio pred očima svog maloljetnog sina Nevzeta (7.godina).

Uviđaj na mjestu događaja su obavili pripadnici policije i tužilaštva USK-a, a doktor iz Doma zdravlja Bužim je izvršio pregled supružnika te utvrdio smrt.

Buzimzlocin9Prema pisanju portala Buzimdanas.net,  Samir je sa četiri uboda nožem oduzeo život nevjenčanoj supruzi Nevzeti.

Motivi ubistva i samoubistva su još uvijek nepoznati ali je poznato da su Samir i Nevzeta bili nezaposleni i veoma teško su živjeli.

buzim-POLICIJAOd petero djece, Nevzeta je imala troje iz prvog braka (Enisa 17, Ramiz 13 i Enes 11 godina), a njen prvi muž tragično je nastradao od protivpješadijske mine 1997.godine na Križu prilikom sječe drva.

(Buzimdanas.net)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vozač Porschea pijan izazvao nesreću, pa prijetio policajcima

Vozač Porschea je alkotestiran nakon čega je utvrđeno da je imao 1,75 g/kg alkohola u organizmu. Vozač automobila "Porsche" sinoć...

Možda vas zanima i ovo