Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Još nije gotovo: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Nemojte propustiti

Danas se u našoje zemlji očekuje oblačno vrijeme.

U Bosni sa slabim snijegom, a u Hercegovini sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 2, a dnevna -1 do 3, na jugu do 12°C.

U utorak oblačno vrijeme. Prijepodne na jugu zemlje je moguća slaba kiša. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne, poslijepodne, prolazno razvedravanje. Jutarnja temperatura zraka od -4 do 2, a dnevna od -1 do 5, na jugu zemlje do 16°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne lokalno slaba kiša u Hercegovini, a ponegdje na sjeveru i sjeverozapadu Bosne kiša ili susnježica. Poslijepodne i tokom noći u nizinama Bosne kiša, u višim područjima i na planinama snijeg, a u Hercegovini kiša. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 3, a dnevna od 0 do 5, na jugu zemlje do 12°C.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne kiša se očekuje na sjeveru, sjeverozaopadu i sjeveroistoku Bosne. Poslijepodne i dio noći padavine u većem dijelu zemlje. U nizinama će padati kiša, a u višim područjima i na planinama susnježica ili snijeg. Jutarnja temperatura zraka od -1 do 4, a dnevna od 2 do 16°C

Interesantno za vas

Izdvajamo

Sabrana djela Bojana Prodana: “Već ubijao, tukao povratnike, maltretirao policiju. Kako je na slobodi?”

Iz policije su nam rekli da je uhapšeni inicijala B.P. od ranije poznat policiji po vršenju krivičnih djela razbojništva Policija...

Možda vas zanima i ovo