Nedjelja, 13 lipnja, 2021

Josipović: Probleme u BiH treba rješavati u okviru institucija

Nemojte propustiti

Ivo Josipović
Ivo Josipović

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović komentirao je u subotu u Sočiju događanja u Bosni i Hercegovini, naglasivši da je potrebno da se svi društveni problemi u toj zemlji rješavaju u okviru demokratskih institucija.

“Susjedima i prijateljima želim da se stanje što prije smiri. Vrlo je važno da se svi društveni problemi rješavaju u okviru demokratskih institucija i ja se nadam da će to u Bosni i Hercegovini tako i biti”, rekao je Josipović.

Nekoliko gradova u BiH u petak je bilo poprište masovnih nereda zbog teškog gospodarskog i socijalnog stanja u zemlji. Prosvjednici su palili i uništavali zgrade lokalnih i državnih tijela vlasti, automobile i prodavaonice, a noć i prvi prijepodnevni sati u subotu protekli su mirno. Nadležne službe pokušavaju sanirati posljedice prosvjeda.

Josipović je u Sočiju u petak sudjelovao na svečanom otvaranju Zimskih olimpijskih igara te na prijemu koji je ruski predsjednik Vladimir Putin priredio za visoke goste XXII. zimske olimpijade u tom gradu na obali Crnog mora. U subotu se sastao s jedanaest hrvatskih sportaša koji sudjeluju na Olimpijskim igrama.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Islamska zajednica u BiH: Da li je grijeh vakcinisati se preko reda?

Zamjeniku reisu-l-uleme i fetva-i-eminu Islamske zajednice, prof. dr. Enesu ef. Ljevakoviću upućeno je tako pitanje da li osoba ima...

Možda vas zanima i ovo