Četvrtak, 24 lipnja, 2021

Junak dana: Direktor bolnice prevezao pacijenta sa sumnjom na koronavirus nakon što je vozač saniteta to odbio

Nemojte propustiti

SPLIT – Na kraju je ustanovljeno da pacijent boluje od atipične upale pluća, a ne koronavirusa, ali potez dr. Meštrovića nikoga nije ostavio ravnodušnim

Direktor KBC Split, dr Julije Meštrović, oduševio je javnost, jer je, nakon što je vozač odbio da preveze pacijenta sa sumnjom na koronavirus, sjeo za volan vozila Hitne pomoći i prevezao pacijenta.

Kako saznaje splitska Slobodna Dalmacija, vozač saniteta splitske bolnice odbio je da preveze pacijenta sa sumnjom na COVID-19.

Prvi čovek splitske bolnice, dr Meštrovič, prvo je sinoć oko ponoći pozvao dežurnog ljekara splitske Hitne pomoći i pitao ga kako se oblači specijalno zaštitno odijelo.

Potom je jutros vozilom Hitne pomoći prebacio pacijenta do bolnice Križine. Na kraju je ustanovljeno da pacijent boluje od atipične upale pluća, a ne koronavirusa, ali potez dr. Meštrovića nikoga nije ostavio ravnodušnim, piše Slobodna Dalmacija.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka Vlade susjedne države: Besplatan PCR test za sve turiste koji dođu u Crnu Goru

Testiranje PCR potrebno je zakazati najmanje 72h prije povratka turiste u svoju zemlju, navode iz MEK, uz apel hotelijerima...

Možda vas zanima i ovo