Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Jusuf Solo iz Tešnja besplatno dijeli hranu za one koji nemaju novca

Nemojte propustiti

Bavim se poljoprivredom, dugo sam radio u Rusiji i Bog mi je dao nafaku. Duša mi je puna i zadovoljan sam, kazao je Jusuf, vlasnik štanda s neobičnim natpisom na kojim prodaje voće i povrće pored magistralnog puta Doboj-Banja Luka u naselju Potočani kod Tešnja.

jusuf-solo

Neobičan natpis na štandu za prodaju voća i povrća u naselju Potočani kod Tešnja privlači pažnju putnika, ali i domaćeg stanovništva. Poljoprivredni proizvođač iz Tešnja Jusuf Solo, odlučio je onima kojima trebaju porehrambeni proizvodi, a nemaju novca, besplatno ponuditi poljoprivredne, ali i druge proizvode poput ulja, brašna ili šećera, piše Dnevni avaz.

“Bavim se poljoprivredom. Dugo sam radio u Rusiji i Bog mi je dao nafaku. Duša mi je puna i zadovoljan sam. Zato sam odlučio pomoći onima koji teško žive i danas se snalaze za obrok. Ko ima neka plati po cijeni, a ko nema neka slobodno dođe, uvijek će se naći nešto za pojesti, da niko ne ostane gladan” Halal bilo – poručuje Jusuf.

 

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tuga u Bosni i Hercegovini: Preminula 24-godišnja studentica

"Pravni fakultet Univerziteta u Travniku je ostao bez drage i vrijedne studentice Farah Fazlagić-Gezgel", saopćili iz obrazovne ustanove te...

Možda vas zanima i ovo