Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Kad Sejo Brajlović imitira Nusreta: Procijenite ko bolje “barata” nožem – on ili poznati mesar

Nemojte propustiti

Uvijek raspoložen i spreman na šalu, ilidžanski ugostitelj i biznismen Husein Sejo Brajlović već godinama svojim izjavama privlači pažnju medija.

Njegov video na kojem siječe lubenicu u stilu Instagram zvijezde Nusreta Gökçea izazvao je veliku pažnju pratilaca restorana “Brajlović” na društvenim mrežama.

– Zovu me sa svih strana. Svi čestitaju na mojim majstorijama. Ovo je samo dio onoga što znam. Pun sam ja finti i caka. To znaju posjetioci restorana “Brajlović” na Ilidži. Mnogi me upoređuju sa Nusretom Gökçeom, popularnim mesarom i kuharom koji je zvijezda na internetu, ali odgovorno tvrdim da je on mala maca za mene. Mogao bi doći kod mene na časove da nauči mnogo stvari – kaže za Coolstyle Sejo Brajlović.

Raspoloženi Brajlović ističe da mu je čestitao i glumac Branko Đurić Đuro, koji je, iako je vegetarijanac, redovan gost njegovog restorana na Ilidži.

– Đuro je legenda. Uvijek kada se sretnemo dobro se nasmijemo. Stalno me zovu televizije da snimamo emisije. Zvali su me da učestvujem u muzičkom showu “Nikad nije kasno“, ali to me ne zanima jer tu nema para – kazao je Brajlović koji se upravo sprema na put za Podgoricu gdje će sutra bodriti Željezničar u revanš susretu Evropske lige protiv Zete.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Diana Jović-Cvjetinović uhapšena zbog pokušaja otmice direktora DNS-a; Motiv bi mogao biti njihov spor zbog pola miliona KM

Diana Jović-Cvetinović iz Bijeljine, koja je uhapšena zbog pokušaja otmice poznatog advokata Miloša Stevanovića, s njim je već duže...

Možda vas zanima i ovo