Srijeda, 3 ožujka, 2021

Kada Draško časti: Stanivuković uveo novu autobusku liniju, provozao se s građanima i do kraja dana osigurao besplatnu vožnju za sve!

Nemojte propustiti

U dijelu BiH ugostiteljski objekti od danas rade do 20 sati, najavljeni protesti

Zbog nove odluke nadležnih, ugostitelji iz Tuzle su za sutra u 12 sati najavili mirne proteste ispred zgrade Vlade...

FBiH konačno pokrenula proceduru za nabavku vakcina

Goran Čerkez ističe kako će daljnje aktivnosti u procesu nabavke biti nastavljene zajedno sa svim relevantnim federalnim institucijama, kao...

Na radost mnogih Bosanaca i Hercegovaca: Veći dio ceste do Neuma u funkciji do početka ljeta

Intenzivno se vode aktivnosti u vezi s izgradnjom obilaznice oko Stoca, odnosno, pristupne tačke buduće trase ovog puta. Do početka...

Hadžifejzović pitao Vučića: Jesi li pucao na Sarajevo?

- Ne tjerajte me da govorim šta stvarno mislim o tom pitanju, jer sam to rekao u lice i...

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, na svom Facebook nalogu svakodnevno informira javnost o svojim aktivnostima. Nedavno je objavio fotografije kako sa stanovništvom grada na Vrbasu čisti snijeg s ulica, a danas je odlučio objaviti fotografiju kako sa svojim sugrađanima, ni manje ni više, čeka autobus koji vozi na novoj liniji.

On je na navedenoj društvenoj mreži kazao kako je uvedena nova autobuska linija, proširena od banjalučkih naselja Kuljana sve do Paprikovca.

– Ova linija mnogo znači stanovnicima Barlovca i Kuljana, a čekali su je decenijama. Besplatna autobuska linija na ovoj ruti do kraja dana za sve. Svakog dana strateški radimo na razvoju novog koncepta javnog prevoza koji zagovaramo, a koji ćemo u potpunosti zaokružiti u naredne četiri godine, korak po korak – napisao je Stanivuković.

Dodao je i kako je danas bila veoma prijatna vožnja i druženje sa sugrađanima, što je ovjekovječio s nekoliko fotografija.

Нова аутобуска линија продужена од Куљана до Паприковца. Ова линија много значи мјештанима Барловаца и Куљана, а чекали…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Monday, 1 February 2021

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U dijelu BiH ugostiteljski objekti od danas rade do 20 sati, najavljeni protesti

Zbog nove odluke nadležnih, ugostitelji iz Tuzle su za sutra u 12 sati najavili mirne proteste ispred zgrade Vlade...

Možda vas zanima i ovo