Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Kako ambasador Bosne i Hercegovine u SAD-u bruka državu: Okačio poderanu zastavu i neće da je spusti na pola koplja 11. jula!

Autor:Raport.ba

Nemojte propustiti

Osim što je svoje diplomatske aktivnosti u korist države sveo na minimum, a uglavnom se posvetio lobiranju za RS i njegovog stranačkog šefa s američke crne liste, Vujić se potrudio da dodatno sroza imidž naše države. 

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine danas je pozvao sve ambasadore BiH, a koje je imenovao on i koji dolaze iz manjeg bh. entiteta, da 11. jula ni slučajno ne spuštaju zastave Bosne i Hercegovine na pola koplja povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

Jedan od onih koji je već, kako saznaje Raport, najavio da će ga s ponosom poslušati jeste ambasador BiH u Vašingtonu Bojan Vujić.

Osim što je svoje diplomatske aktivnosti u korist države sveo na minimum, a uglavnom se posvetio lobiranju za RS i njegovog stranačkog šefa s američke crne liste, Vujić se potrudio da dodatno sroza imidž naše države. Tako već mjesecima na zgradi ambasade BiH u SAD drži poderanu zastavu. Čitaoci Raporta proslijedili su nam sramotnu fotografiju iz Vašingtona.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ljudi počeli krasti puter, marketi stavljaju ‘zujalice’ u njega da to spriječe

Da je sve manje onih koji sebi mogu priuštiti osnovne životne namirnice, jasno je svima, a izgleda da sad...

Možda vas zanima i ovo