Utorak, 27 srpnja, 2021

Kako ambasador Bosne i Hercegovine u SAD-u bruka državu: Okačio poderanu zastavu i neće da je spusti na pola koplja 11. jula!

Autor:Raport.ba

Nemojte propustiti

Osim što je svoje diplomatske aktivnosti u korist države sveo na minimum, a uglavnom se posvetio lobiranju za RS i njegovog stranačkog šefa s američke crne liste, Vujić se potrudio da dodatno sroza imidž naše države. 

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine danas je pozvao sve ambasadore BiH, a koje je imenovao on i koji dolaze iz manjeg bh. entiteta, da 11. jula ni slučajno ne spuštaju zastave Bosne i Hercegovine na pola koplja povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

Jedan od onih koji je već, kako saznaje Raport, najavio da će ga s ponosom poslušati jeste ambasador BiH u Vašingtonu Bojan Vujić.

Osim što je svoje diplomatske aktivnosti u korist države sveo na minimum, a uglavnom se posvetio lobiranju za RS i njegovog stranačkog šefa s američke crne liste, Vujić se potrudio da dodatno sroza imidž naše države. Tako već mjesecima na zgradi ambasade BiH u SAD drži poderanu zastavu. Čitaoci Raporta proslijedili su nam sramotnu fotografiju iz Vašingtona.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo