Petak, 5 ožujka, 2021

Kako biti romantičar bez ijedne marke u džepu?!

Nemojte propustiti

Čerkez upravo saopštio: Situacija je izuzetno loša; Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

Goran Čerkez ističe da zdravstveni sistem nije nikad bio u težoj situaciji i da je veliki broj oboljelih među...

Forto predstavio nove mjere: Zbog pogoršane epidmiološke situacije uvode se Covid redari, produžuje se period trajanja izolacije na 14 dana

Zaključkom Vlade KS je zatraženo donošenje mjere kojom će svaka osoba koja ulazi u BiH biti obavezna posjedovati PCR...

Meteorolog Sladić najavio dolazak snijega u BiH: Evo kada i gdje će padati

Nedim Sladić, meteorolog, rekao je za medije da će predstojeća promjena vremena u Bosni i Hercegovini biti kratkotrajna. Kako...

Potvrđene jučerašnje najave: U bh. entitetu RS pooštrene mjere!

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj, zasjedao je Entitetski štab za vanredne situacije na kome su donesene nove...

Lako je biti romantičan kad imaš novac za raskošne večere i izlaske. Ali kako biti zavodnik bez “marke”? Evo nekoliko prijedloga.

imagesŠetnja po kraju u kojem živite, ili na nekom drugom mjestu, je najbolji način da se sklonite od grada i uživate jedno u drugome. Istražite okolinu mjesta u kojem živite, pronađite zajedno neki nov, lijep predio, uživajte u prirodi i svježem vazduhu. A kada vam postane hladno – trk kući pod ćebe, čaj, i šta sve ne.

Super je ako možete povremeno da odete u restoran, ali romantičnu večeru možete da pripremite i kod kuće. Pustite mašti na volju. Uz odgovarajuću muziku, svijeće, svečanu garderobu, čak i najobičniji sendviči, bruskete, domaći ajvar na dvopeku. Za dvoje zaljubljenih će biti kao skupoceni delikatesi. Još ako ste sve to zajedno pripremili, uživanje će biti višestruko.

Pisanje ljubavnih pisama djeluje staromodno, ali je to jedan od najboljih načina da izrazite suštinu onoga što vam leži na srcu. Zato, olovku i papir u ruke – slobodno napišite sve što vam je u glavi i na srcu. Pazite, ipak, na pravopis i gramatiku.

Pozovite prijatelje u goste i igrajte društvene igre. Neka svako ponese nešto za piće i za grickanje, a ako nemate “Monopol”, “Riziko” i slične igre, zabavite se uz asocijacije, pantomimu i ostale igrice za koje vam ne treba ništa osim mašte i eventualno olovke i papira.

Napravite kokice, pobacajte jastuke po podu i uživajte u kućnom bioskopu. Dogovorite se zajedno koje filmove ćete gledati, ili iznenadite partnera.

Obiđite muzeje u vašem gradu, galerije i izložbe. Ulaznice nisu skupe, a ako se dobro pripremite i osvježite znanje iz historije umjentosti, možete da zadivite partnera svojim obrazovanjem.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Čerkez upravo saopštio: Situacija je izuzetno loša; Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

Goran Čerkez ističe da zdravstveni sistem nije nikad bio u težoj situaciji i da je veliki broj oboljelih među...

Možda vas zanima i ovo