Nedjelja, 11 travnja, 2021

Kako iz BiH do mora? Na Facebooku se masovno dijeli ova karta

Nemojte propustiti

Očito je da Bosanci i Hercegovci još neko vrijeme neće moći na more u Hrvatsku, a mnogi se zbog toga žale na društvenim mrežama.

Nakon što je Nacionalni štab Hrvatske jučer donio odluku da osobe iz BiH, Kosova, Srbije i Sjeverne Makedonije moraju ići u izolaciju od 14 dana nakon ulaska u Hrvatsku, brojni građani Bosne i Hercegovine su razočarani tom činjenicom.

– Ove odluke su rađene na temelju preporuka epidemiologa s obzirom na stanje u susjednim zemljama. Porast zaraženih imamo, većina tih osoba je došla iz smjera BiH i Srbije. Mi i dalje na dnevnoj bazi ćemo pratiti sve što se događa. Brže ćemo donositi odluke i mijenjati ih ako za to bude potrebe – rekao je ministar unutrašnji poslova Davor Božinović.

Očito je da Bosanci i Hercegovci još neko vrijeme neće moći na more u Hrvatsku, a mnogi se zbog toga žale na društvenim mrežama. Međutim, izgleda da se pronašlo rješenje.

Na Facebooku se masovno dijeli objava na kojoj je iscrtan “Put do mora”. Po ovoj duhovitoj karti, turisti bi iz BiH mogli ući u Srbiju, zatim u Mađarsku, a onda iz Mađarske u Hrvatsku i tako se doći do hrvatske obale.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dragan Mioković raskovao Ljubišu Ćosića: “Šu*** iz ulice Draže Mihailovića i s Mladićevim posterom…”

Ne stišavaju se reakcije na zahtjev gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića koji je jučer tražio od Grada Sarajeva i...

Možda vas zanima i ovo