Utorak, 19 siječnja, 2021

Kako je Rusija predstavila odluku Džaferovića i Komšića? Ministar Lavrov “susreo sa članovima Predsjedništva BiH”

Nemojte propustiti

Zbog kovid-pasoša Bosni i Hercegovini prijeti izolacija

Kako objašnjava infektolog Drljević, u pandemiji je najmanja jedinica država te se u takvim okolnostima sav proces organizira i...

Oglasili se članovi porodice preminulog načelnika Foče: “Naveli su da je umro od korone, ako bude potrebno tražit ćemo i obdukciju”

Asim Radljeljaš naglašavada je Esed imao upalu pluća i problem sa srcem i bubrezima, usljed čega su nastale zdravstvene...

Žrtve zločina od RS i Srbije će tražiti 25 milijardi dolara odštete

Sulejman Tabaković ističe da je rat vođen s ciljem uništenja BiH i podjele njene imovine i da je došlo...

Nebojša Vukanović iznenađen izjavom Draška Stanivukovića: Pomogao sam mu da pobjedi u Banjaluci a smatra me drugoligašem

Vukanović naglašava da Stanivukovićeve izjave jasno govore da će biti kandidat za predsjednika Republike Srpske. Narodni poslanik Nebojša Vukanović istakao...

Članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić su odbili ugostiti Lavrova zato što je, kako su naveli, pokazao nepoštovanje prema BiH.

Posjetu ministra vanjskih poslova Rusije Sergeja Lavrova obilježilo je to što su dva člana Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić odbili da se sastanu sa njim, a na službenom Twitter profilu MVP-a Rusije su ignorisali ovu činjenicu.

Objavljeno je da se ministar Sergej Lavrov “susreo sa članovima Predsjedništva BiH” ne navodeći ni u jednom trenutku da je taj susret bio samo s Miloradom Dodikom, članom i trenutno predsjedavajućim Predsjedništva BiH.

Šefik Džaferović i Željko Komšić su odbili ugostiti Lavrova zato što je, kako su naveli, pokazao nepoštovanje prema BiH.

Na zajedničkoj konferenciji za medije koju su ova dva člana Predsjedništva BiH održala, pojasnili su razloge svojih postupaka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Rekonstrukcija krvavog pohoda u selu Rasno: Brat i sestra bili u sobi dok im je otac ubijao majku, djeda i nanu

Region je u šoku nakon trostrukog ubistva u selu Rasno u Sjenici kod Novog Pazara. Bisera je radila u...

Možda vas zanima i ovo