Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Kakva poruka Zoranu Milanoviću: Vlasnik velike grupacije povlači sa svojih polica sve hrvatske proizvode

Nemojte propustiti

Iz ljubavi prema svojoj BiH ovo je najmanje što mogu učiniti za moju BiH kao patriota i državljanin BiH!”, poručio je Ferhatović

Na Milanovićevo negiranje genocida u Srebrenici reagovao je Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije “Ferhatovic group GmbH Austria”. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

“Milanović kaže: Nije bilo genocida u Srebrenici!

Na nama je da uzvratimo patriotski i ljudski. Ja, Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije “Ferhatovic group GmbH Austria” oko 100 proizvoda koji dolaze iz Hrvatske u narednom periodu povlačimo sa naših polica i online shopa koji je vodeći distributer proizvoda sa Balkana u EU.

Uvažena gospodo, krajnje je vrijeme da našu BiH ostavite na miru i bavite se vašim problemima unutar vaše lijepe države koju golemo respektujemo.

Iz ljubavi prema svojoj BiH ovo je najmanje što mogu učiniti za moju BiH kao patriota i državljanin BiH!”, poručio je Ferhatović, a onda se obratio Bosancima i Hercegovcima:

“Dragi moji Bosanci i Hercegovci, apelujem na vas da ne kupujete HR proizvode u narednom periodu!

Našim zastupnicima HR proizvoda i distributerima, ako su patriote i vole BiH, neka smanje kapacitete uvoza. Najveći udarac je udarac u ekonomiju! A moja i vaša nafaka i opskrba dolazi samo od Gospodara svih svjetova.”

Podsjetimo, skandal kojeg je izazvao predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, navodno se desio na radnom ručku predsjednika zemalja Zapadnog Balkana u procesu Brdo-Brijuni.

Milanović je na samitu pred drugim liderima ponovio svoju raniju izjavu da u Srebrenici nije bio genocid, pisao je beogradski list “Danas”, a što je kasnije potvrđeno novinarki N1 iz više izvora.

Naime, Milanović je rekao “da ima raznih vrsta genocida, ali da se on nije desio u Srebrenici”.

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK prvi put na Općim izborima uvodi supervizore: Reagirat će odmah u slučaju drastičnog kršenja zakona

Neće se miješati u rad općinskih izbornih komisija, osim u slučaju drastičnog kršenja zakona kada će odmah reagirati, te...

Možda vas zanima i ovo