Petak, 17 rujna, 2021

Kapiten zmajeva sa djevojkom shopingovao u Dubrovniku: Amra kupila haljinu, Džeko kuću

Nemojte propustiti

Iako su ga često navikli viđati u Dubrovniku gdje često dolazi na odmor kod prijatelja Emira Spahića, Dubrovčani sada imaju dodatni razlog da prate igru ovog nogometaša. Naime, kako tvrde hrvatski mediji nogometaš Cityja i kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko je kupio veliku kuću s bazenom i pogledom na more, Grebene i Uvalu Sumratin na početku Ulice Petra Svačića koju je izgradio dubrovački arhitekt Stipe Pašalić

Koji iznos je kapiten BiH platio, nije poznato, ali ova vijest je potvrđena iz više izvora bliskih nogometašu, piše dubrovacki.hr.

Odmor u Dubrovniku sa djevojkom manekenkom Amrom Silajdžić Džeko je očito iskoristio za finalizaciju kupoprodajnog ugovora za kuću, a slike s ljetovanja na kojima su u pozadini vide Grebeni, a vjerojatno je slikana s jedne od tarasa njegove nove kuće podijelio je ovih dana i na društvenim mrežama.

Edin Džeko i Amra Silajdžić odavno važe za najpopularniji, najljepši, ali i najintrigantniji par u BiH, a i lijepa Amra je odmor u Dubrovniku iskoristila za kupovini. Kod dubrovačke dizajnerice Andree Zvono kupila je haljinu!

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Milorad Dodik Bosnu i Hercegovinu ne smatra svojom državom, a plaću prima od novca bh. građana

Milorad Dodik, ne propušta priliku da se odriče BiH. Iste one zemlje u kojoj živi, gdje mu je imovina...

Možda vas zanima i ovo