Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Karleuša objavom zgrozila mnoge: “Žalosno je što moraju gledati njezine kćeri i suprug, sramota od žene i majke”

Nemojte propustiti

Jelenini pratitelji nisu bili previše oduševljeni posljednjom objavom, osim dobrog dijela muške populacije koji joj je dijelio komplimente i nemoralne ponude.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša poznata je po objavi provokativnih fotografija na društvenim mrežama, a ovaj put je na svom Instagram profilu objavila video kako bi se pohvalila novim projektom, no nije otkrila previše detalja.

“Iza scene”, napisala je uz objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Na snimku se vidi pjevačica kako pozira ispred fotoaparata uz taktove hit singla pjevačice Miley Cyrus “Mother’s Daughter” odjevena u crno donje rublje, najlonke i štikle.

Jelenini pratitelji nisu bili previše oduševljeni, osim dobrog dijela muške populacije koji joj je dijelio komplimente i nemoralne ponude.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

“Majko mila, žalosno šta moraju gledati njezine kćeri i suprug, sramota od žene i majke”, “Ne priliči ti ovo”, “Kao neka majka dvije djevojčice, ne daj Bože da je meni majka”, “Koliko je ova žena vulgarna, odiše bludom, pa se poslije pravda kad je snađu takvi skandali, sama sve inicira i stvara”, samo su neki od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tuga u Bosni i Hercegovini: Preminula 24-godišnja studentica

"Pravni fakultet Univerziteta u Travniku je ostao bez drage i vrijedne studentice Farah Fazlagić-Gezgel", saopćili iz obrazovne ustanove te...

Možda vas zanima i ovo