Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Karte za Grke će biti malo skuplje, u Kopru će Zmajeve bodriti samo 200 navijača!?

Nemojte propustiti

Naš državni nogometni tim će u prijateljskoj utakmici protiv Slovenije u Kopru (6. februar), kako trenutno stoje stvari, bodriti samo 200 navijača.

bhrepka– Učinit ćemo sve da dobijemo više ulaznica za naše navijače, ali je činjenica da Slovenci nisu dužni da nam daju više od pet posto kapaciteta stadiona u Kopru, što iznosi 200 ulaznica, kaže za “Sport” generalni sekretar N/FS BiH Jasmin Baković.

– To je jako malo, ali imajući u vidu prijateljske odnose sa Slovencima, nadam se da će nam izaći u susret i odobriti veći broj ulaznica. Prihvatili smo ponudu Slovenaca da se meč igra u Kopru, jer su oni smatrali da je to najpogodnije mjesto za odigravanje utakmice u februaru. Naravno, presudni su bili vremenski uslovi, kaže Baković.

Podsjetimo, stadion u Kopru ima samo 4.000 sjedećih mjesta…

– Cijene ulaznica još nisu određene, dodaje Baković.

S druge strane, N/FS BiH je već počeo pripreme za martovski kvalifikacioni duel sa Grcima.

– Već smo imali prvi organizacioni sastanak… U narednom periodu ćemo utvrditi cijene ulaznica koje će biti nešto veće nego što je to bio slučaj za minule kvalifikacione duele. Ipak, u vidu treba imati i značaj predstojećeg duela, te činjenicu da se radi o utakmici visokog rizika, dodaje Baković.

Podsjetimo, cijene ulaznica za utakmice sa Litvanijom i Latvijom bile su 30, 20 i 15 KM.

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Komšić: Neki su se uspavali, a to ne smijemo sebi dopustiti, posljedice će biti katastrofalne

Komšić smatra da je apsolutni prioritet svih probosanskih stranaka da izbori budu održani. Član Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je...

Možda vas zanima i ovo