Subota, 1 listopada, 2022

Katastrofa u Švedskoj: Sudarilo se stotinu vozila, broj poginulih još nije poznat

Nemojte propustiti

Strahovit masovni sudar oko stotinjak vozila dogodio se na švedskoj autocesti, pored grada Helsingborga. Lokalni mediji izvještavaju kako je u toj nesreći nekoliko ljudi poginulo, međutim tačan broj nastradalih još nije poznat.

sudar-svedska

Masovni sudar dogodio se oko podneva na mostu Tranarpsbron, sjeveroistočno od Helsingborga, a vjerojatni uzrok su poledica, loša vidljivost i magla, prenosi The Local. “Prizor je doista kaotičan”, rekao je šef lokalnih vatrogasnih postrojbi, Christer Haraldsson, piše portal Dnevnik.hr.

Službeno se još uvijek ne zna točan broj poginulih i ozlijeđenih, iako postoje izvještaji o više poginulih osoba. Ne zna se niti točan broj vozila koja se sudjelovala u tom masovnom sudaru.

Lokalni fotoreporter s mjesta događaja priča kako se vozila protežu dokud pogled seže, s obje strane autoceste. Rekao je i kako je u nesreći sudjelovala i cisterna. Autocesta E4 zatvorena je u oba smjera.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Erdoganov šamar Putinu: Oglasila se Turska nakon što je Rusija pripojila okupirane ukrajinske regije

Sjedinjene Države, Britanija i Kanada najavile su nove sankcije kao odgovor na potez ruskog predsjednika Tursko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo...

Možda vas zanima i ovo