Utorak, 22 lipnja, 2021

Kćerka Donalda Trampa došla u Srbiju zbog liječenja?

Nemojte propustiti

Kćerka predsjednika SAD Tifani Tramp, koja je u petak doputovala u Beograd, imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, s kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi, piše danas “Blic”.

Otkada je Tifani Tramp privatnim letom u petak uveče sletjela na aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posjete Srbiji.

Kako prenosi “Blic”, ona je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se vidjela s doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Ovaj vid liječenja, koji je još u razvoju u Srbiji, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.

Tifani je urađen detaljan pregled i dati su joj savjeti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost, navodi list.

Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju kćerka predsjednika SAD, niko ne zna da li ona ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno, kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove.

“Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želio da pričam o tome”, kratko je poručio Momir Dunjić, koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo