Petak, 26 veljače, 2021

Kćerka Milorada Dodika ima novi hit? Gorica preuredila tekst pjesme srbijanske pjevačice i poslala poruku Inzku

Nemojte propustiti

Hasanu Dupovcu i Zijadu Mutapu produžen pritvor za dva mjeseca

Tužilac Hasanspahić je obećao i proširenje istrage na bar još tri osobe do čega je djelimično i došlo s...

Rastezljiva pravda za sudije i tužioce u Bosni i Hercegovini

U posljednje četiri godine disciplinske komisije VSTV-a BiH oslobodile su odgovornosti 12 sudija i tužilaca nakon provedenog disciplinskog postupka,...

KCUS objavio nove rezultate testiranja na koronavirus, Izetbegović uputila molbu građanima

Direktorica KCUS-a je jutros potvrdila da su uposlenici te zdravstvene ustanove izolovali novi soj virusa, takozvani “britanski soj”. Klinički centar...

Dodik razgovorao sa Schmidtom, kandidatom Njemačke za visokog predstavnika u BiH

U telefonskom razgovoru sa Schmidtom, Dodik je podsjetio na stav iz entiteta Republika Srpska da je “potrebno zatvoriti Kancelariju...

Ostaje nam da vidimo da li će uslijediti Inzkova reakcija koja može biti i nastavak ove numere, s obzirom da je riječ o duetu.

Pismo Valentina Inzka upućeno NSRS i Nedeljku Ćubriloviću u kojem traži da se u roku od tri mjeseca oduzmu odlikovanja ratnim zločincima izazvalo je burne reakcije u Republici Srpskoj. Iz manjeg bh. eniteta poručuju da ultimatum nije na mjestu i pitaju se zašto zahtjev nije upućen ranije.

Na Inzkovo pismo reagovala je i kćerka Milorada Dodika. Reakcija Gorice Dodik izdvaja se iz mase sličnih a evo i po čemu.

Naime, ona je Inzku poslala poruku na svom Twitter profilu, a poruka je ništa drugo do izmijenjeni tekst pjesme srbijanske pjevačice, piše Oslobođenje.

-Srpska s tobom nije stala, Srpska s tobom nije stala, nebitna si stavka mala, poručila je Inzku uz emotikone nota Gorica Dodik, pa smo na tragu ovog stiha pronašli sličnost sa pjesmom pjevačice Nataše Bekvalac.

Osim što smo saznali ponešto o muzičkom ukusu Gorice Dodik, utvrdili smo i da je riječ o pjesmi “Mala plava” a dio koji je Dodikova kćerka preformulisala u originalnoj verziji glasi: “Ja sa tobom nisam stala, ja sa tobom nisam stala, nebitna si stavka mala, nisam zdrava…”

Istina Gorica je preskočila nastavak stiha, a ostaje da vidimo da li će uslijediti Inzkova reakcija koja može biti i nastavak ove numere, s obzirom da je riječ o duetu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Hasanu Dupovcu i Zijadu Mutapu produžen pritvor za dva mjeseca

Tužilac Hasanspahić je obećao i proširenje istrage na bar još tri osobe do čega je djelimično i došlo s...

Možda vas zanima i ovo