Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Kćerka Milorada Dodika ima novi hit? Gorica preuredila tekst pjesme srbijanske pjevačice i poslala poruku Inzku

Nemojte propustiti

Ostaje nam da vidimo da li će uslijediti Inzkova reakcija koja može biti i nastavak ove numere, s obzirom da je riječ o duetu.

Pismo Valentina Inzka upućeno NSRS i Nedeljku Ćubriloviću u kojem traži da se u roku od tri mjeseca oduzmu odlikovanja ratnim zločincima izazvalo je burne reakcije u Republici Srpskoj. Iz manjeg bh. eniteta poručuju da ultimatum nije na mjestu i pitaju se zašto zahtjev nije upućen ranije.

Na Inzkovo pismo reagovala je i kćerka Milorada Dodika. Reakcija Gorice Dodik izdvaja se iz mase sličnih a evo i po čemu.

Naime, ona je Inzku poslala poruku na svom Twitter profilu, a poruka je ništa drugo do izmijenjeni tekst pjesme srbijanske pjevačice, piše Oslobođenje.

-Srpska s tobom nije stala, Srpska s tobom nije stala, nebitna si stavka mala, poručila je Inzku uz emotikone nota Gorica Dodik, pa smo na tragu ovog stiha pronašli sličnost sa pjesmom pjevačice Nataše Bekvalac.

Osim što smo saznali ponešto o muzičkom ukusu Gorice Dodik, utvrdili smo i da je riječ o pjesmi “Mala plava” a dio koji je Dodikova kćerka preformulisala u originalnoj verziji glasi: “Ja sa tobom nisam stala, ja sa tobom nisam stala, nebitna si stavka mala, nisam zdrava…”

Istina Gorica je preskočila nastavak stiha, a ostaje da vidimo da li će uslijediti Inzkova reakcija koja može biti i nastavak ove numere, s obzirom da je riječ o duetu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo