Utorak, 19 listopada, 2021

Kćerka već mjesec dana doji svog oca, a razlog za to je pretužan i human

Nemojte propustiti

– Bila sam očajna kada sam čula da mi je otac bolestan. Uradiću sve da mu pomognem. Kada sam došla na ovu ideju, cijela porodica je mislila da se šalim i bili su ubijeđeni da ni tata neće pristati. Ali i on sam je svjestan da nema šta izgubiti.

Šezdesetčetvorogodišnji Fred Whitelaw ima rak debelog crijeva i tvrdi da za njega ima lijek, i to u tijelu njegove kćerke.

Naime, njegova kćerka, Jill Turner, nedavno se porodila i riješila je da svojim mlijekom pokuša pomoći ocu jer je pročitala da to pomaže u ubijanju kancerogenih ćelija, piše britanski “Sun” .

Fredova kćerka je u oktobru rodila sina. Ona je tada odlučila da dio svog mlijeka daje tek rođenom sinu, a ostatak svome ocu.

– Bila sam očajna kada sam čula da mi je otac bolestan. Uradiću sve da mu pomognem. Kada sam došla na ovu ideju, cijela porodica je mislila da se šalim i bili su ubijeđeni da ni tata neće pristati. Ali i on sam je svjestan da nema šta izgubiti. Mlijeko mu dajem mjesec dana pa još ne znamo da li pomaže, ali za par nedjelja ćemo znati rezultate – kaže Džil.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Ambasade SAD o izjavama Dodika o organiziranju vojske RS

- Svi građani BiH treba da budu ponosni na OSBiH. Fokusiranje na podjele iz prošlosti neće poboljšati uslove života...

Možda vas zanima i ovo