Utorak, 18 svibnja, 2021

Keba otkrio kako izgledaju porodična druženja sa Severinom

Nemojte propustiti

“Otkako su se uzeli, poznato je da sam im dao blagoslov i podršku. Svaki roditelj treba poštovati srce djeteta”, kazao je Keba.

Imitacije Severine Kojić koju je njen svekar Dragan Kojić Keba izveo u showu “Tvoje lice zvuči poznato”, privukla je puno pažnje, a pjevač je otkrio što mu je snaha rekla.

“Smijala se do besvijesti. Lako je rasplakati naciju, najteže je nasmijati”, rekao je i dodao:

Komentirao je i vječne glasine da je Rom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba)

“Još dok je postojao ZAM, Saši Popoviću je stiglo pismo od neke žene iz Preševa da je ona moja majka i da me je usvojila te da sam radio na ringišpilima. Nemam, bre, veze s tim. Pošto ne krijem da navijam za Zvezdu, Ivan Ivanović me jednom pitao jesam li Ciganin pa sam mu odgovorio da jesam. Eto, priznao sam. Otkud ja znam jesam li Ciganin. Pa tko sam ja da kažem što sam? Koliko ja znam, rođen sam u Loznici, a porijeklo mi je iz Bosne. Niti mi pada na pamet da demantiram, niti da potvrđujem. Ja znam da nisam. Ljude ne dijelim po nacionalnosti, niti po boji kože. Šarm je jači od ljepote”, rekao je.

Odgovorio je i na pitanje miješa li se sinu Igoru u brak sa Severinom.

“Otkako su se uzeli, poznato je da sam im dao blagoslov i podršku. Svaki roditelj treba poštovati srce djeteta. Niti imam namjeru, niti ću se ikada miješati u bilo čiji brak, a pogotovo u brak svoje djece”, rekao je.

Novinare je zanimalo i popije li Severina dok Keba svira.

“Pa kako da ne. Svi znaju da imam najbolju domaću rakiju u Srbiji. Pa šta, volimo porodično se okupiti, nazdraviti, popiti. Što je tu loše? Severina ne može puno popiti, ni upola kao ja”, rekao je.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo