Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Kim Jong-un: Imamo lijek za AIDS, ebolu i rak

Nemojte propustiti

Umjesto rakete, iz Sjeverne Koreje ovaj su put lansirali bombastičnu vijest. Njihovi stručnjaci stvorili su čudesan lijek koji ne samo da liječi AIDS, nego ubija ebolu i stanice karcinoma.

Kako je javila njihova nacionalna agencija, čudo od lijeka sastoji se od ginsenga uzgojenog na umjetnom gnojivu i još nekih sastojaka, ali nisu željeli otkriti čarobnu kombinaciju ovog svemogućeg koktela. Lijek će se u tijelo oboljelog aplicirati injekcijama, a cjepivo će se zvati Kumdang-2.

Jedan od stručnjaka koji je radio na razvijanju ovog lijeka je dr. Jon Sung Hun:

– Istraživači su u ginseng umetnuli vrlo rijetku vrstu gljivica, koje se inače nalaze u zemlji i kratica im je REE (rare earth enriched), a umjetnim gnojivom koje je sadržavalo te čestice, tretirali smo polja zasađena ginsengom. Injekcija napravljena od ekstrakta tih spojeva i djeluje kao snažni imunoaktivator. Uspješno sprečava različite zloćudne bolesti i epidemije.

Na web stranici lijeka navodi se medicinska studija iz Afrike gdje je lijek već testiran an HIV pozitivnim bolesnicima i rezultati su navodno fantastični.

Čak 56 posto oboljelih je potpuno izliječeno, a kod 44 posto je zabilježeno znatno poboljšanje stanja.

Sjevernokorejski znanstvenici također su otkrili da lijek može liječiti ‘brojne vrste karcinoma’, ali nisu naveli medicinska ispitivanja koja bi potkrijepila ovu tvrdnju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Premijer Fadil Novalić s predstavnicima Svjetske banke o nastavku ekonomskog oporavka

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić danas je, u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu, razgovarao s članovima delegacije Svjetske banke,...

Možda vas zanima i ovo