Petak, 1 ožujka, 2024

Klavijaturista grupe “Nervozni poštar” Adis Kahvić izboden nožem u Hrasnici

Preporučeno

Klavijaturista grupe “Nervozni poštar” Adis Kahvić Šobe smješten je u bolnicu na Koševu nakon što je izboden nožem u kafanskoj tučnjavi.

AdisKahvicSobe-300x239Incident se dogodio u naselju Hrasnica kasno sinoć, a Kahvića je napao S.H. nakon što su se prethodno verbalno sukobili.

Policiju su o događaju obavijestili iz Hitne pomoći, gdje je Kahvić prvobitno zbrinut, a potom prebačen na Kliniku za abdominalnu hirurgiju bolnice Koševo, gdje je zadržan na liječenju.

Upravo se čita:  Majka učenika iz škole na Šipu: Nastala je vriska i haos, oponašao je lika iz igrice i govorio “ja sam lud”

Hasan S. je priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo nanošenja teških povreda te će biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas