Subota, 15 svibnja, 2021

Ko je 21-godišnja Sunita Hindić Bošnjaković? Bila je misica i sanjala o pjevačkoj karijeri

Nemojte propustiti

Ona je poznata MUP-u HNK po prekršajima iz domena javnog reda i mira, ali nije prijavljivana za neka teža djela. Tako je početkom maja ove godine, Hindić-Bošnjaković sudjelovala u narušavanju javnog reda i mira galamom i tučnjavom, što je evidentirano u službenim zabilješkama.

Nakon što se u petak večer predala u Turbetu, Sunita Hindić Bošnjaković (21) osumnjičena za likvidaciju Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kod Mostara, predana je u nadležnost MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, Sektora kriminalističke policije, koji pod nadzorom nadležnog tužiteljstva vode istragu u ovom slučaju.

Hindić-Bošnjaković su pripadnici MUP-a SBK rano jutros, u pet sati, predali svojim kolegama u Mostaru.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je osumnjičena tokom bijega ozlijeđena, te da joj je ukazana i medicinska pomoć. Navodno je teže povrijedila noge, pa joj je dežurni ortoped stavio gipsani zavoj oko obje noge.

Hindić-Bošnjaković je često posjećivala objekt gdje je ubistvo počinjeno. Ona je poznata mostarskoj policiji po prekršajima iz domena javnog reda i mira, ali nije prijavljivana za neka teža kaznena djela.

Početkom maja ove godine, Hindić-Bošnjaković je sudjelovala u narušavanju javnog reda i mira galamom i tučnjavom. Tada je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Mostaru najprije verbalno, a potom i fizički napala državljanina Republike Hrvatske. Na tome se nije zaustavila. Kada su na mjesto događaja po pozivu stigli pripadnici policije zasula ih je salvom uvreda i pogrdnih riječi, piše Dnevni list.

U policijskoj evidenciji je zabilježeno da je prije toga pretukla i jednu djevojku iz Ljubuškog.

Bila je misica i sanjala o pjevačkoj karijeri

Sunita Hindić-Bošnjaković, odbjegla osumnjičena za likvidaciju mostarskog biznismena Nine Ivankovića, svojevremeno je svoj komad slave potražila i u bulevarskom tisku Srbije. Za brojne tabloide izjavljivala je da je bila u drugom stanju te da je otac djeteta srbijanski pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju. Prema vlastitim kazivanjima, bila je nositeljica titule Miss Hercegovačko-neretvanske županije, a pokušavala je započeti i pjevačku karijeru te je, navodno, snimila nekoliko pjesama.

– Nastojat ću da kvalitetom pjesama i svoje interpretacije iza sebe ostavljam prepoznatljiv trag, kazala je svojevremeno Sunita i dodala kako ne obraća pažnju na priče onih koji su joj predlagali da skidanjem krpica na sebe skrene pozornost javnosti.

– Nudili su mi i više od 1.000 eura da se fotografiram naga ili čak da zaigram u nekom erotskom ili porno filmu. Takvo nešto mi ne treba. Ne zbog toga što ne bih imala što pokazati već iz razloga što na takav način ne želim graditi svoju karijeru. Novci bez obzira koliko brzo dođu tako se brzo i potroše. No, ono zbog čega bih sutra morala hodati pognute glave ostalo bi za sva vremena, zaključila je Sunita Hindić Bošnjaković u jednom intervjuu prije par mjeseci.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo