Petak, 27 siječnja, 2023

Ko je promijenio dres u Domu naroda? Hamdija Abdić tvrdi da će njegova stranka imati 14 delegata: “Nikada ne otpisujte SDA”

Nemojte propustiti

Nije poznato o kome je riječ, niti je Abdić to naveo ali očigledno je da je neko od postojećih bošnjačkih delegeta promijenio dres.

Hamdija Abdić, zastupnik SDA u Predstavničkom domu Federacije BiH, oglasio se večeras na svom Facebook nalogu povodom izbora delegata u Dom naroda PS BiH.

Danas su SDA i DF žrijebanjem dobili 13-og delegata što je zakomplikovalo političku situaciju s obzirom da ove dvije stranke imaju više delegata od Osmorke.

Međutim, da stvar po Osmorku bude gora, Abdić piše kako je SDA dobila 14-og delegata. Nije poznato o kome je riječ, niti je Abdić to naveo ali očigledno je da je neko od postojećih bošnjačkih delegeta promijenio dres.

– Želim da obavijestim članove i simpatizere SDA da u Domu naroda, u Klubu Bošnjaka, SDA zajedno sa DF-om ima 14 delegata. Već nekoliko dana SDA računa sa 13 delegata a ovo danas je šlag na tortu. Nikad ne otpisujte i ne potcijenjujte SDA, napisao je Abdić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Benjamin nije prijavio šest kutija Marlbora pa dobio 540 eura kazne: Hrvati žestoko kaznili vozača iz Bosne i Hercegovine

Iz Carinske uprave Republike Hrvatske potvrdili su navedeni prekršaj te obrazložili nalog koji je uručen bh. vozaču Redakciji portala Crna-Hronika...

Možda vas zanima i ovo