Srijeda, 28 rujna, 2022

Ko je Samir zvani Hodža koji je sa suprugom bio organizator velikog lanca prostitucije?!

Nemojte propustiti

Zvanično nezaposleni, redovno su išli na ljetovanja i zimovanja, skijanja, odsjedali u skupim hotelima – kazao je izvor iz istrage

Kragujevčanka Neda B. (34) koji se sumnjiči da je sa bivšim suprugom Samirom B. (44) iz Novog Pazara, poznatim i po nadimku Hodža, bila na čelu kriminalne grupe koja je organizovala lanac prostitucije na teritoriji Beograda, novac zarađen od pružanja seksualnih usluga, trošila je na putovanja s kćerkom, piše Kurir.

Kako izvor otkriva, supružnici su nezaposleni i zvanično nemaju primanja, ali često putuju, posjećuju restorane i vode luksuzan život. Naš izvor otkriva i da su, osim pružanja seksualnih usluga, klijentima nudili i izradu natalnih karata.

– Neda B. je uhapšena u svom stanu. Policajci su upali, a ona je glumila da je iznenađena. Inače postoje operativna saznanja i da se i ona nekada bavila najstarijim zanatom i da je tako upućena u sve tajne “posla”, lako vodila i organizovala lanac prostitucije – otkriva izvor Kurira upoznat sa slučajem. On navodi i da je atraktivna Neda B. često boravila u Novom Pazaru.

– Bivši supružnici imaju i kćerku, s kojom je Neda B. često putovala. Zvanično nezaposleni, redovno su išli na ljetovanja i zimovanja, skijanja, odsjedali u skupim hotelima – dodaje sagovornik iz istrage.

Osim Nede B. i njenog bivšeg muža, kako je Kurir pisao, policija je u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal lisice stavila i Milici M. (26), Vesni V. (62), kao i Milici O. (42).

– Uhapšeni Samir B. je do prije nekoliko godina držao noćni klub u Novom Pazaru, a u prošlosti je bio i navijač FK Novi Pazar i hapšen zbog narkotika. U Pazaru je ranije često boravila i Neda B., navodno je na početku karijere bila i hostesa, i sumnja se da su veliki broj djevojaka upravo vrboravali u tom gradu – objašnjava izvor.

Inače, za ovu grupu je radilo 10 djevojaka, a njihove usluge najčešće su nudili preko jednog sajta za pružanje seksualnih usluga, ali su imali i klijente koji su se direktno javljali njima.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Brajlović poručio Dodiku: Ne znamo baratati sa otrovima koji bi naškodili zdravlju, bujrum dođi da vidiš šta je čudo neviđeno

Dobro došao čovječe, ne brini, ne znamo baratati sa radio-aktivnim elementima poput polonija ili drugim otrovima koji bi naškodili...

Možda vas zanima i ovo