Subota, 10 travnja, 2021

Kobe je sa suprugom Vanessom bio 20 godina u braku, imali su četiri kćerkice, ništa ih nije moglo razdvojiti!

Nemojte propustiti

2011. godine Vanessa je podnijela zahtjev za razvodom od košarkaša, a kao razlog je navela “nepomirljive razlike”. No par je ipak prebrodio probleme pa su 2013. godine objavili da su povukli razvod te da su ponovno zajedno.

Legendarni američki košarkaš Kobe Bryant od 2001. godine bio je u braku s Vanessom Laine Bryant.

Par se upoznao 1999. godine, košarkaš je tad imao 21 godinu, a ona 17. Samo šest mjeseci nakon što su se upoznali Kobe ju je zaprosio. Zajedno su imali četiri kćerkice od kojih je najmlađa rođena u junu prošle godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kobe Bryant (@kobebryant)

Vanessa je njihovu najstariju kćerku rodila 2003. godine, a dvije godine kasnije imala je spontani pobačaj. 2006. na svijet je došla Gianna, zatim Bianka pa najmlađa Capri.

2011. godine Vanessa je podnijela zahtjev za razvodom od košarkaša, a kao razlog je navela “nepomirljive razlike”. No par je ipak prebrodio probleme pa su 2013. godine objavili da su povukli razvod te da su ponovno zajedno. Brak im je preživio i optužbu za silovanje koja je protiv Kobeja podignuta 2004. godine (i ubrzo odbačena jer žena koja ga je optužila nije htjela nastaviti s tužbom).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kobe Bryant (@kobebryant)

U novembru prošle godine Kobe je posvetio emotivnu objavu supruzi na Instagramu. “Na današnji dan prije 20 godina upoznao sam moju najbolju prijateljicu, moju kraljicu. Večeras sam je odlučio odvesti na spoj u Disneyland kako bismo proslavili kao u stara vremena, prije četiri princeze. Volim te, mamacita, zauvijek”, poručio joj je tad.

Lijepu Vanessu na Instagramu prati 1,9 miliona ljudi, ali profil joj je zaključan za javnost. Kobe Bryant je smrtno stradao pri padu helikoptera u Kaliforniji, a američki mediji prenose da je s njim u bila i 13-godišnja kći Gianna te da ni ona nije preživjela.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Poslušajte kako šef omalovažava radnice: Sjedite vi svi večeras kući i zapitajte se zašto radite za 500 maraka

- Nemojte molim vas mene, da se ja nerviram, p****** negdje drugo, molim vas. Sjedite vi svi večeras kući...

Možda vas zanima i ovo