Ponedjeljak, 29 svibnja, 2023

Kod Bihaća svirepo ubijen fratar Mile Ivančić

Nemojte propustiti

Kantonalni tužilac Senad Ljubijankić naredio je da se izvrši obdukcija tijela, kako bi se znao tačan uzrok smrti

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Svećenik fra Mile Ivančić (1935.) pronađen je danas mrtav u župnoj kući u bihaćkom naselju Zavalje, a pronašla ga je mještanka Mirjana Dujmović, koja mu je trebala očistiti kuću.
Kako joj nije otvarao, a noć ranije dao joj je ključ, zajedno s kćerkom otključala je kuću i pronašla njegovo tijelo. O svemu je obaviještena policija, koja je izašla na lice mjesta, zajedno sa dežurnim tužiocem i obavila uviđaj.

Upravo se čita:  Vozač koji je sinoć usmrtio djevojku i ranije kažnjavan zbog vožnje bez dozvole

“Prema prvim nalazima radi se o teškom ubojstvu i nasilnoj smrti župnika Mile Ivančića, koji je ubijen na vrlo svirep način”, kazao je zamjenik komesara Policije Unsko-sanskog kantona (USK), Marijan Šimić.

Kantonalni tužilac Senad Ljubijankić naredio je da se izvrši obdukcija tijela, kako bi se znao tačan uzrok smrti. O motivima se za sada ne može govoriti, a više detalja biće poznato po okončanju istrage.

Upravo se čita:  "Svaki dan su zajedno putovale na posao": 28-godišnjakinja bila je za volanom "pežoa" u kojem je stradala zajedno s dvije sugrađanke

(Fena)

Pročitajte još

Izdvajamo

Da li je dodatno ograničenje brzine dobra ideja? Ministar Katica odgovorio na kritike o prijedlozima

- U KS konstatovana je velika ugroženost pješaka, posebno u centru Sarajeva - naglasio je Katica  Stravična nesreća u Sarajevu...

Možda vas zanima i ovo