Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Koliko biste joj godina dali? Ova ‘djevojka sa sela’ ima dvoje odrasle djece, a za život zarađuje snimajući se u bikiniju

Nemojte propustiti

Jedna 49-godišnja Amerikanka za život zarađuje objavljujući video snimke sebe kako trčkara farmom u oskudnom bikiniju, piše Daily Mail.

Jennifer Saucier, kojoj bi na izgledu pozavidjele i upola mlađe žene, na YouTubeu se koristi pseudonimom ‘Farm Girl Jen’, a zarađuje milione dolara tako što objavljuje silno popularne snimke sebe na svojoj farmi u Sjevernoj Karolini dok se igra s praščićima, pili drva motorkom ili se vozi na koturaljkama.

Snimke su silno popularne i Jennifer donose ozbiljan novac, tako da ova majka dvoje djece zarađuje oko 100.000 dolara godišnje dijeleći online svoj život i svoj izgled u bikiniju.

Jen i njezin muž Jason upravljaju malom farmom u Sjevernoj Karolini. Godine 2012. Jen je odlučila početi dijeliti video snimke svojeg života na YouTube kanalu ‘Banshee Moon’, a s vremenom ju je počelo pratiti 45 hiljada ljudi.

Kako je oduvijek bila zastupnik aktivnog života, Jen pronalazi različite načine kako ostati fit na farmi. Prošloga je ljeta tako njezin video vježbanja pomoću traktora postao viralan i prikupio više od 1,8 miliona pregleda. U tom je videu Jen snagom vlastitih mišića uspjela povući traktor.

‘Vjerujem da je važno biti fit. Ujutro radim trbušnjake i sklekove kako bih pokrenula metabolizam, a nakon toga vježbam s utezima’, Kaže Jen. Također, ona i njezina porodica jako paze što jedu i kupuju isključivo meso od lokalnih farmera.

U svojim videima pokazuje različite vještine poput pucanja lukom i strijelom. Za sebe kaže da je oduvijek bila pomalo nalik dječaku, a ta njezina muška crta očituje se u još jednom hobiju. Jen, naime, obožava oružje i u mnogim videima puca iz različitih pušaka. Oni koji žele više uz malu nadoplatu mogu vidjeti i Jen kako izlazi iz tuša i isprobava Victoria’s Secret donje rublje.

Jennifer, koja također vodi i Prima Day Spa, kaže kako je njezin YouTube kanal posljednjih godina postao jako popularan. Sve je počelo samo kao zabava, a sada joj to donosi ozbiljan novac.

Stasita brineta, koja ima dvoje odrasle djece, sina i kćerku, kaže i kako je jako ponosna na zarađeni novac.

‘Iako mi je već blizu 50 godina, jača sam i zdravija od mnogih bitno mlađih od mene. Nezaustavljiva sam!’, kaže Farm Girl Jen.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Mektić u nevjerici šta Dodik radi: Ljudi ovo je stanje potpunog haosa, ne može to činiti

- Policiji se nadležnosti mogu nametati samo zakonom, a ne kako Dodik kaže izdali smo (usmeno) uputstvo o ponašanju...

Možda vas zanima i ovo