Petak, 9 prosinca, 2022

Koliko iznosi bogatstvo Dragane Mirković: Ne zarađuje samo od muzike

Nemojte propustiti

Najveći izvor bogatstva Dragane Mirković i Tonija Bijelića prema sajtu “Net Worth Celebrities” jeste firma za prodaju luksuznih automobila Majbah.

Kako pišu mediji bogatstvo Dragane Mirković iznosi stotinu miliona dolara, a mnogi se pitaju kako je skromna pjevačica iz Kasidola uspjela da stekne toliko bogatstvo.

U svojoj bogatoj karijeri Dragana je snimila čak 21 album i primarni prihod ima od svoje pjevačke karijere. Iako je prodaja CD-ova na svjetskom nivou smanjena, Dragana ima svoj oficijelni kanal na “YouTube-u”, koji sada broji preko 100.000 pretplatnika.

Njeni spotovi na “youtube-u” privlače reklamne kuće, pa Dragana preko ovog medija ima svojevrsnu zaradu, bez obzira na činjenicu da putem ove mreže njeni fanovi besplatno slušaju njenu muziku.

Ipak, najveće prihode pjevačica ostvaruje iz zajedničkih poslovnih poteza koje pravi sa suprugom Tonijem Bijelićem: 2005. bračni par osnovao je digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine Inicijale.

Najveći izvor bogatstva Dragane Mirković i Tonija Bijelića prema sajtu “Net Worth Celebrities” jeste firma za prodaju luksuznih automobila Majbah.

Kako je suprug svoju celokupnu imovinu prepisao na nju, Dragana je i vlasnica luksuzne vile u Beču, kao i zamka nadomak Austrije.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Šta ulazak Hrvatske u Šengen donosi za državljane BiH

Kao najveći izazov ulaskom u šengensku zonu u Zagrebu se ističe borba s ilegalnim migracijama, posebno kada je riječ...

Možda vas zanima i ovo